KALUSTO

LAADUKKAAT JA LUOTETTAVAT AUTOT VIEVÄT TURVALLISESTI PERILLE

Arvostamme ajoneuvoissamme edustavuutta, luotettavuutta sekä matkustajien mukavuutta. Mercedes-Benzin valmistamat laatuautot ovat osoittautuneet erinomaiseksi henkilökuljetuksissa, siksi käytämme yksinomaan niitä. Väriltään kaikki ajoneuvomme ovat mustia.

Mercedes-Benz S Lang 1+3pax

S-sarjan Lang Mercedes-Benz takaa edustavan, nautinnollisen ja rennon matkan turvallisesti perille. Kyseinen automalli tarjoaa paljon jalkatilaa ja näytöt ovat käytettävissä koko matkan ajan. Autoon mahtuu kuljettajan lisäksi kyytiin mukavasti 3 matkustajaa. 

Mercedes-Benz V 1+6pax

Kuljettajan lisäksi kuudelle matkustajalle Premium tason matkustusmukavuuden takaa V-sarjan Mercedes-Benz.  Valkoisilla nahkapenkeillä, isolla jalkatilalla ja tarvittaessa pöydillä varustettu V-sarja vie tyylikkäästi ja turvallisesti perille.

Mercedes-Benz E 1+4pax

Mercedes-Benz E sarjan automme takaavat miellyttävän ja turvallisen kyydin jokaiselle matkustajalle. Kyytiin mahtuu kuljettajan lisäksi 4 matkustajaa. Kaikki automme on varustettu mustilla nahkapenkeillä.

Mercedes-Benz Vito 1+8pax

Mercedes-Benz Vito vie perille turvallisesti ja tyylikkäästi isommankin seurueen. Kyytiin mahtuu kuljettajan lisäksi kahdeksan matkustajaa. 

Kysy myös isompaakin kalustoa tarpeesi mukaan.