PALVELUMME

TILAUSNUMERO +358 400 433 555

KORKEALAATUISET KULJETUSPALVELUT 

Olemme erikoistuneet korkealaatuisiin edustus-, henkilö-, VIP-, yritys- ja lentokenttäkuljetuksiin. Kalustomme koostuu uudenkarheista Mercedes-Benzeistä, jotka on varusteltu nykyaikaisin mukavuuksin matkustusnautinnon takaamiseksi. Yrityksemme vahvuutemme on kuljetushenkilöstömme pitkä kokemus, kielitaito ja asiakaspalvelualttius. 

  TYYLIKKÄÄT JA LUOTETTAVAT AUTOT VIEVÄT PERILLE

  Arvostamme ajoneuvoissamme tyylikkyyttä, luotettavuutta, matkustajien mukavuutta. Mercedes-Benzin valmistamat laatuautot ovat osoittautuneet erinomaiseksi henkilökuljetuksissa, siksi käytämme yksinomaan niitä. Väriltään kaikki ajoneuvomme ovat mustia.

  Käytämme mm. seuraavia automalleja:

  • Mercedes-Benz S Lang 1+3 pax
  • Mercedes-Benz V 1+6 pax
  • Mercedes-Benz E 1+4 pax
  • Mercedes-Benz Vito 1+8 pax 

  LENTOKENTTÄKULJETUKSET 

  Tarjoamme luotettavat lentokenttäkuljetukset lentokentälle tai sieltä pois. Kun lentokentälle on päästävä mukavasti mutta ajoissa, uudenkarheat Mercedes-Benz-automme ja ammattitaitoiset kuskimme huolehtivat perillepääsystä. Myös vaativammat saattueajokuljetukset lentokentälle ja takaisin onnistuvat toimestamme ongelmitta. Mikäli olet kiinnostunut lentokenttäkuljetuksista, ota yhteyttä ja kysy lisää.

  YRITYSKULJETUKSET 

  Tarjoamme tasokkaat yrityskuljetukset Helsingin alueella ja eteläisen Suomen seudulla. Kun yhtiökumppanisi, asiakkaasi, toimeksiantajasi tai yhteistyökumppanisi tarvitsevat korkealaatuista ja luotettavaa kuljetusta, hyödynnä turvallisin mielin kuljetuspalveluamme. Järjestämme kaikki yrityselämään liittyvät henkilökuljetukset ammattitaidolla - kokeneet ja asiakaspalveluhenkiset kuljettajamme takaavat matkan sujuvuuden.

  AMMATTITAITOINEN HENKILÖSTÖ TAKAA PALVELUN LAADUN

  Palveluksessamme on lähes 50 ammattilaiskuljettajaa. He ovat ahkeria, kohteliaita ja ystävällisiä asiakaspalvelijoita, jotka suhtautuvat työhönsä ja asiakkaisiimme oikealla asenteella. Monilta kuljettajistamme löytyy runsaasti aiempaa kokemusta vaativistakin tilaus- ja edustuskuljetuksista, yrityselämän kuljetuksista sekä saattueajokuljetuksista.


  LAPSET TURVALLISESTI PERILLE

  Kuljetuksiimme on tilattavissa turvakaukalo ja turvaistuimet. Näin varmistamme, että perheen pienimmätkin pääsevät mukavasti ja ennen kaikkea turvallisesti perille. 


  HÄÄT JA JUHLAT

  Palveluihimme kuuluu myös hääkuljetukset hääparille ja häävieraille. Kalustomme on edustavaa ja soveltuu erinomaisesti hääparin kuljetuksiin tärkeimpänä päivänä. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä Teille sopiva kokonaisuus.


  TAVARAKULJETUKSET

  Toimitamme tavarat perille lyhyellä varoitusajalla vuoden jokaisena päivänä. Palvelemme kirjeissä, kukkalähetyksissä, yrityslahjoissa ja muissa pakettikuljetus asioissa. 


  OTA YHTEYTTÄ JA TILAA KULJETUS

  Taksipalvelu Simonen Oy hoitaa korkeatasoiset ja vaativat tilausajot niiden vaatimalla arvokkuudella ja luotettavuudella. Ota yhteyttä ja tilaa kuljetus, tai tiedustele lisää palvelustamme.